ANNONCE

Prinsesse udvandrer

7. april 2021 06:05 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Märtha-Louise planlægger et flytte sammen med sin shaman kæreste i USA

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Savnet af sin amerikanske kæreste, den selvudråbte shaman Durek Verrett, er blevet for stort for norske prinsesse Märtha Louise. På grund af corona-pandemien har parret ikke set hinanden siden jul

Nu planlægger hun at ‘rykke teltpælene op’ og flytte sammen med ham i USA.

Det røber hun selv i et interview med VG.

“Han befinder sig i Los Angeles og vi ved ikke hvornår vi ses igen,” siger Märtha Louise i interviewet, der er arrangeret som optakt til en ny dokumentarserie, Märtha, om prinsessen, der har premiere på Norsk TV2 onsdag den 7. april.

Har sagt det før

I serien vil seerne blandt andet få indblik i Märtha Louises store sorg over tabet af eksmanden Ari Behn, der er far til hendes tre døtre, presset fra medierne, det tætte forhold til døtrene og hendes tanker om sin rolle i kongefamilien.

Flytteplanerne kom allerede frem i forbindelse med programmet ‘Helt Harald’ om hendes far kong Harald, der for nylig blev sendt på TV og hvor Märtha Louise var med.

Her bekræftede hun, at en flytning til USA meget vel kan blive aktuel.

Det vil ske

I VG interviewet fortæller Märtha Louise, at det ‘ligger i kortene’, og at det vil ske. Desuden at hendes tre døtre, Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn og Emma Tallulah Behn, selvfølgelig flytter med. 

Men også, at planerne lige nu er vanskelige at gennemføre på grund af pandemien, og at hun, når det sker, beholder sit norske hjem i Lommedalen.

“Vi vil fortsat komme til at opholde os meget her. Vi kan jo ikke forlade smukke Norge fuldstændig,” slår hun fast i interviewet.

Har ændret hendes liv

Det var i foråret 2019 Märtha Louise gjorde det officielt, at hun danner par med den ofte aldeles kontroversielle Durek Verrett.

“Når du har mødt din sjælefrænde, så ved du det. Og jeg er så heldig, jeg har mødt min”, skrev hun dengang på Instagram.

Hun bedyrede samtidig, at han i høj grad har ændret hendes liv til det bedre.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu