ANNONCE

Prinsesses mystiske forsvinden kan være endt helt galt: Nu er der nyt i sagen

8. december 2018 06:31 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

En prinsesses flugtforsøg er fortsat omgærdet af stor mystik. Nu er det kommet frem, at hun længe havde planlagt sit spektakulære flugtforsøg.

Som Newsbreak.dk tidligere har beskrevet forsøgte prinsesse Latifa Al Maktoum af Dubai for omkring syv måneder siden at flygte fra sin kontrollerende familie med faren Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum i spidsen.

Flugtforsøget mislykkedes tilsyneladende, og siden har den 33-årige prinsesse været sporløst forsvundet.

Nu er det kommet frem, at prinsessen formentlig havde planlagt sin flugt hele syv år før, hun forsøgte det.

Det skriver The Guardian, i forbindelse med en BBC dokumentar, der angiveligt vil fremlægge flere detaljer om prinsesses flugtforsøg efter at have talt med kilder tæt på prinsessen.

Det er fortsat usikkert om prinsessen er i live.

“Hjælp mig!”

Under alle omstændighederne er prinsessen ikke blevet set offentligt siden det mislykkede flugtforsøg. Hendes sidste livstegn blev givet i en sms 4. marts til veninden Radha Stirling.

Radha. Hjælp mig! Der er mænd udenfor,” skrev hun angiveligt beskeden og tilføjede, at hun kunne høre pistolskud ifølge NDTV.

Du kan læse hele den vanvittige historie om prinsessens flugtforsøg, der også inkluderer en tidligere fransk spion og en finsk personlig træner – samt se videoen, som hun aldrig håbede at offentliggøre her:

Prinsesse sporløst forsvundet: “Hvis I ser denne video, er det ikke godt”

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu