ANNONCE

Producenten advarer: Dette komfur kan eksplodere – slå det fra med det samme

20. februar 2017 17:59 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Komfuret er solgt under mærkerne Simens og Bosch.

BSH Hvidevarer, en tysk hvidevareproducent, du blandt andet kan kende på mærkerne Bosch og Siemens, har mandag aften udsendt en meget, meget vigtig meddelelse til deres danske kunder; et gaskomfur, solgt under mærkerne Bosch og Siemens, skal kobles fra med det samme, hvis det er blandt de, man fra producentens side frygter, er ramt af en farlig beskadigelse.

Der er tale om et komfur produceret i perioden 2006-2008, og der er gennem årene solgt 250 af disse komfurer til danske kunder. Fra BSH Hvidevarers side opfordrer man derfor alle kunder, der har et sådant komfur stående om at undersøge, om deres komfur er omfattet af skaden.

Beskadigelsen rammer gastilslutningen. Der kan derfor forekomme gaslækage under særlige omstændigheder, og i yderst sjældne tilfælde er der risiko for eksplosion. Gastilslutningen skal derfor skiftes, hvilket ifølge BSH Hvidevarer bør løse problemet fuldstændigt.

Gratis hjælp

Ejer du et omfattet produkt, vil du kunne få gastilslutningen udskiftet på din adresse af en certificeret servicetekniker uden beregning. Er dit komfur omfattet af fejlen, skal du straks afbryde gasforsyningen til komfuret og ikke bruge det igen, før den pågældende komponent er blevet udskiftet.

Komfuret er et fristående gaskomfur, og du har mulighed for at undersøge, om dit komfur er ramt af fejlen på to måder; du kan ved selvsyn tjekke på https://www.gascookingsafety.com/, eller du kan tage kontakt til BHS Hvidevares kundeservice på 44 89 88 10.

Newsbreak.dk har været i kontakt med “Brand Communication Manager” hos BHS Hvidevarer A/S Mette Ertel og vil forsøge at få uddybet problemstillingen snarest muligt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu