ANNONCE

Professor ville hævne søn med skolemassakre

2. august 2012 16:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Professor ville hævne søn med skolemassakre
Billede mangler

En tysk universitetsprofessor havde tilsyneladende planlagt at tage sit eget liv og forinden skyde viceinspektøren og hundredvis af studerende og desuden nedbrænde skolen University High School i byen Irvine i Californien.
Heldigvis fik det lokale politi sat en stopper for den idé. I stedet blev den 48-årige professor Reiner Reinscheid arresteret og forhindret i den makabre plan.
Ifølge avisen The Los Angeles Times var Reinscheid rasende på skolen, fordi hans søn tidligere på året blev irettesat efter at have stjålet fra en af skolens butikker. Episoden fik den 14-årige søn, Claas Stubbe, til at begå selvmord.
Derfor ville faderen tage sin hævn.
Politiet reagerede efter at have opsporet e-mails skrevet af professoren, hvor han i korte sætninger forudsagde, hvad han havde tænkt sig at gøre.
– Jeg har brug for en pistol. Mange pistoler. Derefter får jeg en oplevelse for livet, skrev han til sin kone og sig selv tilbage i april.
– Jeg vil give mig selv en vidunderlig afslutning og til sidst ende ved Claas. Jeg er vild med den plan. Endelig en god idé, fortsatte han.
Sønnen begik selvmord ved at hænge sig selv i en park, og den 24. juli blev den desperate Reinscheid anholdt for at forsøge at starte en brand i selv samme park. Han blev dog løsladt samme dag mod kaution
Den 27. juli blev han endnu en gang anholdt, da politiet havde fundet de afslørende e-mails, mens de undersøgte hans mobiltelefon.
Anklagere brugte disse e-mails i retten tirsdag, som en del af forklaring på, hvorfor han ikke bør løslades mod kaution denne gang.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu