ANNONCE

Puk Elgaard i shitstorm: -Det er fandeme svært

20. marts 2021 16:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Normalt er hun en elsket TV-vært, men i disse dage deler hun for alvor vandene på de sociale medier

Puk Elgaard i shitstorm: -Det er fandeme svært
Puk Elgaard har de seneste dage delt vandene på de sociale medier efter hun torsdag delte et opslag, hvor hun mente de gode mænd skulle huldes. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix.

Der er ikke langt fra kærlighed til had.

Det må TV-værten Puk Elgaard sande, efter den ellers så elskede vært torsdag delte et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun mente, at det var på tide, at de gode mænd skulle hyldes.

Med de gode mænd mente Puk Elgaard ifølge sit opslag ‘De mænd, der aldrig danser for tæt eller er grænseoverskridende og dominerende’.

Men det var der flere af hendes følgere – og som opslaget efterhånden bredte sig, andre sociale medie-brugere – der slet ikke var enig med hende i.

Hun blev i stedet kaldt for kvindeundertrykkende og kvindehader.

Overrasket og eftertænksom

Men det er slet ikke det, Puk Elgaard har ment med sit opslag.

Det fortæller hun i et nyt Instagram-opslag lørdag morgen, hvor hun tydeligt fremstår som rystet, overrasket og særdeles eftertænksom efter hendes første opslag skabte så meget ballade.

– Jeg skal indrømme, at jeg ikke har læst alt, hvad der er skrevet. Det er helt uoverskueligt, men sådan opsummeret, så kan jeg nu forstå, at nogen – ikke alle – men nogen opfatter det som om, at jeg har kvindeundertrykkende holdninger, og at jeg tvinger unge piger til at twerke i ‘Go’ morgen Danmark’, og at jeg synes, at mænd, der ikke voldtager, skal have medaljer. Det er bestemt ikke det jeg mener, lyder det fra Puk Elgaard, der fortsætter:

– Mit opslag kom simpelthen fra et godt hjerte. Det gjorde det. Jeg ville gerne nuancere debatten og sige: Hej, der er også en hel gruppe, hvor ting går godt, hvor det er stille og roligt.

Fra forstående til kvindehader

Puk Elgaard siger på Instagram, at det er svært at gå fra at være et forstående menneske til at være en kvindehader på et enkelt døgn.

– Men hey, debatten er åben. Det er vigtigt, så tak igen -for love and hate, siger hun.

Se hele Puk Elgaards opslag på Instagram her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Puk ☀️ (@puk_elgard)

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu