ANNONCE

Putin vil købe flere raketter

20. februar 2012 10:54 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Putin vil købe flere raketter
Billede mangler

Meningsmålinger peger på, at den tidligere russiske præsident Vladimir Putin uden større problemer gør comeback som præsident efter det russiske valg i næste måned.
 
Og som noget af det første er Putin klar til en voldsom oprustning af det skrantende russsiske militær.
 
Det er nødvendigt at modernisere militæret for at afskrække andre fra at snuppe landets ressourcer, siger Vladimir Putin ifølge Associated Press til den regeringsstyrede avis, Rossiyskaya Gazeta.
“Midt i disse globale økonomiske omvæltninger er det altid fristende at løse sine problemer ved at bruge magt for at udøve pres”, siger Putin til avisen.
 
Ifølge Putin planlægger hans regering at bruge det svimlende beløb 770 milliarder dollars, eller godt og vel 4,3 billioner kroner over det næste årti til at købe mere end 400 interkontinentale missiler, mere end 600 kampfly, snesevis af ubåde og andre flådefartøjer og tusindvis af pansrede køretøjer.
 
Særligt det potentielle amerikanske missilskjold i Europa har fået Putin op i det røde felt. Derfor vil Rusland nu udvikle våben, som kan trænge igennem det, hvis det skulle blive en realitet.
Kilde: Associated Press
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu