Pyromaner hærger på Vestegnen: Fire brande i nat

30. marts 2013 13:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Pyromaner hærger på Vestegnen: Fire brande i nat
Billede mangler

Igen i nat blev Albertslund ramt af en påsat brand. Det skriver bt.dk. Det samme skete i Ishøj, hvor brandvæsenet hele tre steder måtte rykke ud.

 

I løbet af aftenen og natten til i går stod en lang række containerne i flammer i både Ishøj og Albertslund. Der er formentlig tale om påsatte brande, lyder det fra Vagtchef hos Vestegnens Politi, Jens Møller. 

»Det er sket med så korte mellemrum, at det næsten ikke kan være andet,« siger han til bt.dk.

Første brand blev anmeldt kl. 21.59, den anden kl. 22.03 og den sidste kl. 22.13. Alle tre brande var i nærheden af hinanden i Ishøj. Senere på aftenen brød der så brand ud i endnu en container. Denne gang i Albertslund kl. 03.30 i Kanalens Kvarter.

Branden er nummer 111 på bare et halvt år i området. Politiet har ellers sat flere resurser ind for at undgå de mange afbrændinger.

»Vi har længe haft fokus på områderne og har patruljeret ekstra. Problemet er desværre, at det ikke tager mange minutter at antænde en container. Derfor er vi utrolig afhængige af gode vidneforklaringer,« siger vagtchef Jens Møller. 

Politiet har ingen konkrete vidner til de fire hændelser. Lige nu sidder en 18-årig fængslet for en tidligere brand i fritidsinstitutionen Frihjulet i Vognporten i Albertslund, der blev lagt i ruiner ved en påsat brand 12. marts.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu