ANNONCE

Pyrus går bodsgang: Kørte bil i påvirket tilstand

4. juli 2018 13:48 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Den folkekære skuespiller og manden bag Pyrus, Jan Linnebjerg, erkender, at han er alkoholiker, og at han har kørt bil i alkoholpåvirket tilstand

Den danske skuespiller og golfklubejer Jan Linnebjerg erkender i et opslag på Facebook, at han er alkoholiker og har kørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Opslaget kommer i kølvandet på, at Jan Linnebjerg angiveligt er blevet kontaktet af en journalist fra Se og Hør, der konfronterede skuespilleren med beskyldningerne. Med truslerne om at Se og Hør ville offentliggøre beskyldninger mod ham, valgte Jan Linnebjerg at skrive sin version af historien på Facebook.

Jeg er ikke flov eller skammer mig ved at indrømme, at jeg er alkoholiker. Det er desværre en sygdom, der kommer snigende og er uhelbredelig, men der kan gøres noget ved den. Det at jeg har kørt bil i påvirket tilstand, det er utilgiveligt, og jeg lægger mig fladt ned og tager straffen. Heldigvis skete der ikke noget. Det takker jeg de højere magter for,” skriver skuespilleren blandt andet i opslaget.

Mister måske kørekortet

Jan Linnebjerg huskes af mange som manden bag TV-nissen Pyrus i julekalendere som Alletiders Jul, Alletiders Nisse og Alletiders Julemand – samt fra flere film.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra Jan Linnebjerg, men det er ikke lykkes.

I opslaget giver Jan Linnebjerg udtryk for, at han formentlig mister sit kørekort, men at han endnu ikke har hørt noget fra politiet.

I galleriet ovenfor kan du se andre kendte danskere, der har mistet kørekortet for forskellige trafikforseelser.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu