ANNONCE

Pyrus tager straffen: – Jeg lægger mig fladt ned

16. august 2019 08:45 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Jan Linnebjerg, bedre kendt som Pyrus, lægger sig fladt ned efter han blev dømt for spirituskørsel.

Skuespilleren Jan Linnebjerg blev den 13. august dømt for spirituskørsel. I Retten i Lyngby kom det frem, at skuespilleren, der er bedst kendt for sin rolle som nissen Pyrus, kørte med en promille på 1,13, da han blev taget i en razzia.

Jan Linnebjerg ønskede ikke at udtale sig til den fremmødte presse i retten, men har efterfølgende adresseret dommen i et Facebook-opslag.

Her forklarer han, at han tager straffen.

Tager straffen

Da dommen på ti dages betinget fængsel, en bøde på 11.500 kroner og en frakendelse af retten til at køre bil i tre år blev afsagt i Retten i Lyngby, var der ingen indsigelser fra skuespilleren.

Det samme fremgår af hans opslag.

Jeg lægger mig selvfølgelig fladt ned og tager min straf,” skriver Jan Linnebjerg på Facebook.

Desuden kommenterede han også på den fremmødte presse, som han var imponeret over, at han kunne trække.

På sushirestaurant

Skuespilleren blev taget for spirituskørsel, da han ville køre en bil hjem fra en sushirestaurant, hvor han og konen havde fejret bryllupsdag.

Han forklarede i retten, at han på ingen måde følte, at den mængde han drak var for meget til at køre bil.

– Jeg havde drukket sådan en stor halv liters (fadøl, red.) og måske ti centiliter sake – måske lidt mindre. Jeg føler ikke, at jeg på nogen måde ville være til fare for nogen. Men dumt var det, ja, forklarede Linnebjerg i retten, der havde en promille på 1,13, forklarede han i retten ifølge Ritzau.

Lagt sagen bag sig

Selv om det kun er få dage efter, at Jan Linnebjerg har modtaget sin dom, er sagen om spirituskørsel allerede lukket for ham.

Artiklen fortsætter efter videoen.

– Jeg har lagt den sag ned, og der skal ikke koges mere suppe på den. Hvis der er noget, du vil spørge om, så spørg til min golfbane eller til, hvordan jeg har det, siger han til Ekstra Bladet.

Selv om skuespilleren har lagt sagen bag sig, er den til at tage og føle på, for fra den 21. september i år, er det altså ikke lovligt for ham at køre bil.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu