ANNONCE

Rammer børneværelse med riffelskud

28. april 2021 22:35 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Det var et sandt under, at ingen kom noget til da et riffelskud fløj ind i en bolig. Men alle regler og love er overholdt, forsikrer politiet

Rammer børneværelse med riffelskud
Dette billede er ikke taget særskilt til denne artikel. Arkivfoto: Erik Jepsen/Ritzau Scanpix

Onsdag i sidste uge endte et vildfarent projektil på børneværelset, hvor en 14-årige dreng har sin computer stående. Scenen udspillede sig på en landejendom i Gesten ved Vejen. Nu har politiet efterforsket sagen og truffet afgørelse i den.

Ingen bliver sigtet, da alt er foregået indenfor lovens rammer.

– Der er tale om et uheld. Nogen skyder til måls med en riffel og overholder alle sikkerhedsbestemmelser. Så sagen er lukket igen. Efterforskningen viser at nogen har skudt på en hård flade, og projektilet rikochetterer videre. De har ikke gjort sig skyldige i noget, siger kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands Politi Helle Lundberg.

Heldigvis for familien, var der ingen i værelset, da kuglen fløj ind i deres bolig, men det kunne være gået grueligt galt. På sin vej fra riffelløbet tog kuglen en halvanden kilometer tur over Gesten by gennem et vindue, snittede en loftsbjælke og ender i et skab.

Newsbreak.dk har været i kontakt med kvinden, hvis hus blev ramt af riffelskuddet. Hun vil ikke tilføje kommentere sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu