ANNONCE

Ramt af nye hårde anklager i TV-udsendelse

11. september 2020 09:19 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

TV-serien Tiger King satte fokus på meget og andet end tigre.

Ramt af nye hårde anklager i TV-udsendelse
Carole Baskin selv nægter at have haft noget med Dons forsvinden at gøre. Foto: Michael Noonan/Wikimedia Commons.

Da Netflix-serien Tiger King blev en vaskeægte seersucces, var det ikke nødvendigvis kun fordi seriens hovedperson, Joe Exotic (hvis rigtige navn er Joseph Schreibvogel), levede et meget interessant, og, nok for de fleste danskere, atypisk liv.

Serien fokuserede først og fremmest på Joe Exotic og hans liv blandt store katte, men har man set serien, har man formentlig også dannet sig en mening om Carole Baskin og årsagen til at Don Lewis pludselig forsvandt ud af det blå tilbage i 1997.

Joe Exotic selv smed rigeligt med brænde på bålet, indtil han blev dømt for at forsøge at få Carole Baskin henrettet, ved gentagne gange at påstå, at Carole Baskin havde dræbt Don Lewis.

Nyt kapitel

Nu har dokumentarserien 48 Hours, der bliver sendt af CBS, samlet tråden op og dedikeret et afsnit til, hvad der skete med Don Lewis.

I afsnittet taler man ikke direkte med Carole Baskin, der ikke ønsker at medvirke, men man taler til gengæld med Gladys Lewis Cross, der var gift med Don Lewis før Carole Baskin, og hendes døtre.

Hverken Gladys eller døtrene virker til at være i tvivl om, at Carole stod bag Don Lewis’ forsvinden, og 48 Hours bringer, i forhold til Netflix-serien, nyt til bordet ved at bringe et interview med Trish Farr-Payne, der i en årrække var gift med Kenny Farr.

Kenny Farr var altmuligmand for Don Lewis, og han har efterfølgende arbejdet for Carole Baskin, og i interviewet med hans ekskone bliver han anklaget for drabet på Don Lewis.

Trish Farr-Payne fortæller, at Kenny hjem med en bunke våben, før Don blev meldt savnet, at Don var væk, og at Trish ikke måtte omtale Don.
Hun fortæller også om en aflåst fryser, der stod på deres veranda i nogle dage, før den forsvandt igen, og hun fortæller, at Kenny truede med at dræbe hende.

– Han sagde, at hvis jeg forlod ham ville han komme mig i en kødhakker, som han havde gjort med Don, siger Trish Farr-Payne til 48 Hours.

Carole er ikke mistænkt

Sagen om Don Lewis fik så meget omtale, efter at Tiger King fik premiere, at politiet i Florida har taget sagen op igen. Det betyder dog ikke, at Carole Baskin, eller Kenny Farr, er blandt politiets mistænkte.

Chad Chronister, fra politiet i Florida, fortæller, at intet peger på, at Carole Baskin har noget med Don Lewis’ forsvinden at gøre. Faktisk har man ingen mistænkte i sagen overhovedet.

– Jeg håber, at tv-seriens popularitet vil lave om på det, siger Chad Chronister til 48 Hours.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu