Randers baskede Brøndby

3. marts 2013 18:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Randers baskede Brøndby
Billede mangler

Krise, krise, krise. Brøndby ligger tungt placeret på Superligaens sidsteplads, og der bliver de liggende en runde endnu, efter de søndag aften tabte til Randers FC med 0-2.

 

Allerede efter otte minutter gjorde Brøndby det svært for sig selv, efter Martin Albrechtsen med ufine metoder i eget felt fik lavet et straffespark.

Den langsomme gengivelse viste dog, at Albrechtsen fældede Ronnie Schwartz godt en meter uden for feltet, så straffesparket blev fejlagtigt dømt.

Det var Randers-topscoren, Ronnie Schwartz dog ligeglad med, og han tog sig selv af sparket, som han eksekverede iskoldt til 1-0.

I samme situation blev Martin Albrechtsen præsenteret for det røde kort af dommer Michael Svendsen, og Brøndby kunne herefter blot sande, at de sidste 80 minutter af kampen skulle spilles med ti mand på banen. Alligevel kom man frem til en af de chancer, man skal scorer på, hvis man vil vinde fodboldkampe. Af to omgange fik Clarence Goodson testet David Ousted i Randers-målet, og her hev sidstnævnte en sand klasseredning ud af ærmet, da han med en vanvittig fodparade fik afværget bolden.

Ved Michael Svendsens pausefløjt var stillingen 1-0, og tingene så med en mand i undertal mere end svær ud for hjemmeholdet.

I anden halvleg var det generelt Randers med flest spil og chancer. Blandt andet havde Christian Keller en afslutning, der sneg sig få millimeter fra målet.

Men bedst som man ventede på endnu en Randes-scoring, fik Dennis Rommedahl en bold alene ned mod David Ousted. Parallelt kom holdkammeraten Simon Makienok løbende, men helt pinagtigt sendte Dennis Rommedahl afleveringen på tværs lige i favnen på David Ousted.

Øjeblikke efter var bolden i den anden ende af banen, hvor Randers’ unge angriber Nicolai Brock-Madsen modtog en bold på tværs af feltet, som han blot skulle sætte en fod på, og dermed var kampen lukket. 

Det blev kampens resultat, og dermed rykker Randers op på Superligaens tredjeplads, mens Brøndby bliver på sidstepladsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu