Randers forlænger med profil

2. april 2013 19:42 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Randers forlænger med profil
Billede mangler

Superligaens overraskelse i denne sæson Randers har belønnet en af klubbens egne spillere med en ny kontrakt.

 

Angriberen Nicolai Brock-Madsen er tilknyttet klubben tre år frem i tiden til sommer 2016, oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Jeg er glad for forlængelsen, hvor jeg er sikret endnu tre sæsoner i Randers FC fra sommer af. Det passer også fantastisk med, at jeg er utrolig glad for at være i Randers FC, som jeg føler mig godt hjemme i. Randers FC er bestemt det rette sted for mig at fortsætte min udvikling, siger Brock-Madsen.

20-årige Brock-Madsen har spillet 20 kampe i denne sæson, hvor det er blevet til fem scoringer.

– Vi er meget stolte over, at en af vores helt egne spillere, der har været i klubben siden barndommen, har fået sit store gennembrud i denne sæson, og at han ønsker at fortsætte sin udvikling i Randers FC. Det bliver spændende at følge hans videre færd i klubben, hvor jeg håber, at han kan bygge videre på det niveau, han allerede har vist, siger direktør Jacob Nielsen.

Kun topscorer Ronnie Schwartz har med 12 scoringer i Superligaen scoret flere mål for Randers FC i denne sæson.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu