Randers overmatchet i Champions League

11. februar 2013 20:52 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Randers overmatchet i Champions League
Billede mangler

Randers HKs håndboldkvinder får meget svært ved at nå semifinalerne i årets Champions League, efter holdet mandag blev besejret klart af ungarske Györ på hjemmebanen i Elro Arena.

Ungarerne kom klart bedst fra start og førte efter 10 minutter spil med 5-1, hvilket var udtryk for, at hjemmeholdet havde meget svært ved at komme til afslutning, mens gæsterne omvendt tilkæmpede sig det ene straffekast efter det andet mod et alt for passivt Randers-forsvar.

Det blev dog bedre for det danske mandskab. Randers kæmpede sig flot tilbage i kampen og var midtvejs i første halvleg kun bagud 8-9. Men så klappede spillet for Randers sammen igen, og holdet var bagud 9-14 ved pausen.

I anden halvleg var Randers aldrig i nærheden af at komme tilbage i opgøret mod turneringens storfavoritter, der også var i Champions League-finalen sidste år. Og med en stærk Katrine Lunde Haraldsen i målet med en redningsprocent på 47 vandt Györ sikkert med 25-18.

– For det første brænder vi for mange chancer. Og vores angrebsspil lykkes heller ikke, fordi vi spiller for individuelt, sagde Randers-spilleren Sofie Strangholt efter kampen til TV3 Sport1.

– Vi har perioder, som er gode, men også nogle, som går rigtigt skidt. Men der er mange ting, der er forskellen på de to hold i dag, tilføjede hun.

Randers-skytten Camilla Dalby mente trods syvmåls nederlaget, at hjemmeholdet havde haft muligheden for at vinde.

– Jeg føler, at vi kunne have nappet dem, hvis vi havde været lidt skarpere. Så det er bittert. Men de er så bundrutinerede og så ser det ud til, at de er fysisk stærkere. Jeg synes også, vi mangler at få puttet bolden mere i kassen under pres, sagde Camilla Dalby til TV3 Sport1.

Med sejren har Györ og norske Larvik begge fire point, mens Randers og sidste års vinder fra Montenegro, Buducnost, er uden point. Randers møder netop Buducnost ude i næste kamp i Champions League, og hvis ikke det bliver dansk sejr i den svære udekamp, er det farvel til semifinaler for Randers.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu