Randers-træner stolt af sine spillere

8. marts 2013 20:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Randers-træner stolt af sine spillere
Billede mangler

Ronnie Schwartz har bidraget med 11 sæsonmål hos årets store overraskelse, Randers FC. Klubben har vundet de to første kampe i foråret efter sejre mod Brøndby og fredag aften mod Sønderjyske.

 

Oprykkerne indtager tredjepladsen i Superligaen og har efter 2-0 sejren over Sønderjyske fire point ned til AaB som nummer fire.

– Vi spiller en rigtig god første halvleg. Vores anden halvleg er ikke specielt god i dag, men Brock (Nicolai Brock-Madsen, red.) scorer to mål, og derfor vinder vi, sagde Ronnie Schwartz efter kampen til TV3 Sport1.

Træner Colin Todd mener, at Randers-holdet har den helt rette attitude, og at klubben derfor blomstrer lige nu.

– Vi er meget sultne i klubben. Vi har overrasket en masse mennesker i denne sæson, men vi lader os ikke rive med, siger Colin Todd om den flotte placering.

– I dag havde vi den rette attitude og vilje, og vi havde evnen til at holde på bolden og skabe problemer for Sønderjyske. Vi vidste, at det kunne tage os længe at bryde dem ned, men vi fik et mål på en dødbold, og det var vigtigt for os, sagde Colin Todd om Nicolai Brock-Madsens føringsmål.

Den meget roste englænder mener også, at hans Randers-spillere længe har været undervurderede.

– Vi fik en frygtelig start på sæsonen med 1-6 i Sønderjyske, men siden er vi kun blevet bedre. Det er på tide, at spillerne får noget kredit. Det handler ikke om mig, men om spillerne, der har gjort det fantastisk. Vi er kommet en lang vej, og vi skal fortsætte, sagde Colin Todd til TV3 Sport1.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu