Randers truer FCN efter sejr på 2-0

8. marts 2013 20:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Randers truer FCN efter sejr på 2-0
Billede mangler

På to mål af Nicolai Brock-Madsen vandt Randers FC 2-0 over Sønderjyske, og dermed satte oprykkerne en streg under den øjeblikkelige tredjeplads i Superligaen. Faktisk er holdet kun et point efter de forsvarende mestre fra FC Nordsjælland inden weekendens øvrige kampe.

 

Kampen i almindelighed – og første halvleg i særdeleshed – var en frygtelig rodet affære, og meget tidligt gav det en fornemmelse af, at hvis der skulle laves mål, så skulle det ske efter en af de såkaldte standard-situationer – altså frispark, hjørnespark, indkast eller måske et straffespark.

Det kom til at holde stik. Dødvandet blev brudt tre minutter før pausen, hvor Randers FC et lidt hårdt dømt frispark for hands ude i venstre side. Chris Sørensen slog bolden ind i feltet, hvor Nicolai Brock-Madsen steg til vejrs og headede bolden ind bag Sønderjyskes målmand, Marin Skender, der ikke havde en chance for at afværge scoringen.

Kort efter fik Sønderjyske frispark i deres venstre side, hvor Tommy Bechmann skød direkte på mål, men han måtte se den tidligere Sønderjyske-målmand, David Ousted, slå bolden over mål.

Sønderjyske havde kampen igennem svært ved at skabe de store chancer, og når man sammenholder med sidste rundes nederlag til FC Midtjylland, så tegner der sig et billede af, at stilen ikke er meget værd, når holdet først er kommet bagud.

I 2. halvleg virkede Randers FC farligere på holdets kontra-angreb, og det lykkedes for Christian Keller at sende bolden i mål efter endnu et frispark, men scoringen blev korrekt underkendt p.g.a. off-side.

Det gjorde den til gengæld ikke, da Nicolai Brock-Madsen scorede sit og Randers FCs andet mål dybt inde i overtiden.

Dermed risikerer Sønderjyske at komme under nedrykningsstregen, hvis det lykkes for Esbjerg at få point i lørdagens udekamp mod AaB.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu