Randers vandt rivalopgør mod Viborg

23. februar 2013 19:24 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Randers vandt rivalopgør mod Viborg
Billede mangler

Der var dømt midtjysk ærkerivalopgør, da Randers HK lørdag aften tog imod Viborg HK i kvindernes bedste håndboldrække. De to hold mødtes i Dame Håndbold Ligaen i Randers, hvor hjemmeholdet trak det længste strå med en meget tæt sejr på 25-24.

 

Sidst de to hold mødtes var i november, hvor Viborg vandt 31-27 på hjemmebane.

Før kampen lå Viborg HK og Randers HK henholdsvis nummer tre og fire i tabellen. Med en sejr kunne Viborg overtage andenpladsen fra Team Tvis Holstebro, mens Randers behøvede de to point for at kunne holde trit med top tre, som inden kampen var seks point væk.

De to hold havde fulgtes godt ad kampen igennem, og midtvejs stod der 13-12 i randusiansk favør, da holdene gik til pause.

Viborg kom bedst fra start efter pausen med en to-målsføring ved stillingen 14-16, men det var ikke nok til at skræmme Randers, der fulgte trop og sørgede for, at Viborg ikke kom foran med mere end fire mål i anden halvleg.

Fem minutter før slutfløjtet kæmpede Randers sig op ved siden af Viborg på 22-22, og kort efter kom de foran for første gang siden anden halvlegs start, men Viborg fik dog hurtigt udlignet. Med et minut tilbage stod der 24-24 på måltavlen, og da Viborg ikke kunne udnytte deres angreb til et sejrsmål, så kunne Randers – på trods af et rødt kort til Ulrika Ågren for usportslig opførsel i de døende minutter – juble over sejrsmålet til 25-24 sat ind af Gitte Andersen.

Derfor rykker Randers HK nu lidt tættere på toppen i Dame Håndbold Ligaen, som føres af FC Midtjylland.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu