Rapper i fængsel efter prostitueret-voldtægt

15. maj 2012 14:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Rapper i fængsel efter prostitueret-voldtægt
Billede mangler

En sommernat sidste år blev skæbnesvanger for en kvindelig prostitueret, da hun endte i kløerne på en 22-årig voldtægtsmand, har Retten på Frederiksberg tirsdag slået fast.
Manden er idømt to års fængsel for at have udsat den afrikanske kvinde for flere former for grove og ydmygende seksuelle krænkelser.
Den i dag 23-årige Adam Bak Sørensen blev allerede i februar straffet med tre år og ni måneders fængsel for 13 røverier. Tirsdagens dom er derfor en såkaldt tillægsstraf.
Dermed må Sørensen sætte sin spirende karriere som rapper på hold i lang tid.
– Jeg er en tilfreds anklager. Skyldsspørgsmålet blev afgjort stort set i overensstemmelse med anklageskriftet, siger anklager Søren Harbo efter retsmødet.
Den unge mand er desuden dømt for at true kvinden på livet i et forsøg på at forhindre, at hun tog på hospitalet eller gik til politiet efter voldtægten.
Offeret er blevet tilkendt en godtgørelse på 50.000 kroner.
Flere af den dømtes pårørende var tilstede i retten tirsdag. Og dommerens afgørelse faldt ikke i jord hos de fremmødte.
– Retssystem, mand! Jeg sværger, jeg har mistet tilliden til det her system, udbrød en ung mand, efter dommen var afsagt, og en retsbetjent måtte gribe ind.
Under forbrydelsen, som fandt sted i et lydstudie i Valby i København, brugte manden blandt andet en tandbørste til at krænke offeret med.
I retten i marts nægtede AA – ligesom i dag – sig skyldig og hævdede, at det var uenigheder om prisen på sex, der fik den prostituerede kvinde til at rette de voldsomme anklager mod ham.
– Vi havde aftalt, at hun skulle have 500 kroner, men efter samlejet mente hun, at hun skulle have 2000 kroner, forklarede han.
Den 23-årige ankede på stedet dommen til landsretten med krav om frifindelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu