Rapper styrtede ned fra Orange Scene: Så slemt er han kommet til skade

11. juli 2018 22:11 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Nu løfter Damon Albarn sløret for, hvor slemt Del the Funky Homosapien kom til skade under sit styrt fra Roskildes Orange Scene.

At være udøvende kunstner kan være smertefuldt. Det måtte den 45-årige rapper Del the Funky Homosapien sande, da han styrtede ned fra Roskilde Festivals Orange Scene i forbindelse med en Gorillaz-koncert.

Rapperen havde blot entreret scenen under koncertens sidste nummer Clint Eastwood, da han midt i en lnje pludselig forsvandt. Koncerten blev standset, og det gik langsomt op for folk, hvad der var sket.

Del, der lyder det borgerlige navn Teren Delvon Jones, var styrtet til jorden. Der er omtrent to meter ned fra scenekanten til jorden, vurderes det.

Livstegn

Rapperen blev med ambulance hastet til Universitetshospitalet i Roskilde, og der gik næsten et døgn, før fans og tilskuere kunne ånde lettet op. Ikke livstruende.

På Facebook skrev han selv: “Mange tak for omsorgen! Jeg har det okay, men vil være på hospitalet noget tid, plejen er fantastisk, dog”.

Gæsterapperens velbefindende er tilsyneladende noget mange bekymrer sig om. Damon Albarn, der er forsanger – og eneste faste musikalske medlem af Gorillaz – er netop blevet spurgt i et radioprogram, hvordan det går med Del the Funky Homosapien.

Av for den

Selv om han ikke har lidt livstruende overlast, så er det alligevel ikke underligt, hvis Del har fået besked på at indrette sig solidt på hospitalet i Roskilde.

– Del er stadig på hospitalet i Roskilde. Han har syv brækkede ribben, og han punkterede den ene lunge og har fået en rift på den anden, siger Albarn i radio-interviewet med Matt Wilkinson på stationen Beats 1.

Albarn siger dog også, at det nok skal gå. “Det var bare et scenestyrt. Det har jeg selv prøvet adskillige gange”, tilføjer han i klippet, du kan høre her under.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu