ANNONCE

Rapperes skænderi kostede 9-årig livet

20. august 2019 07:29 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den ni-årige Brandoniya Bennett blev skudt efter to rappere havde været oppe og toppes på Instagram.

Rapperes skænderi kostede 9-årig livet
Den ni-årige Brandoniya Bennett blev skudt af en 19-årig rapper, der havde en kontrovers med en anden rapper, der boede i samme område som pigen. Foto: GoFundMe

En ni-årig pige fra Dallas måtte lade livet i en kontrovers mellem to teenage-rappere onsdag aften. Det skriver Buzzfeed News.

Brandoniya Bennett blev skudt, da hun sad i sin sofa i sit hjem i et boligkompleks. Hun var i færd med at gøre sig klar til første skoledag, der ventede dagen efter.

Men den dag kom hun aldrig til at opleve.

Instagram-kontrovers

Den ni-årige blev angiveligt skudt af den 19-årige Tyrese Simmons.

Tyrese Simmons havde i længere tid haft et skænderi på Instagram med en rivaliserende rapper, som boede i boligkomplekset Roseland Townhomes.

Den 19-årige var taget hen til hans hjem for at konfrontere ham efter deres skænderi på det sociale medie. Tyrese Simmons bad ham om at forlade sit hjem, men det nægtede han.

Det fik den 19-årige til at forlade hjemmet. Han kørte derefter omkring komplekset, hvor han til sidst affyrede skud. De ramte det forkerte sted og slog Brandoniya Bennett ihjel.

Problemer i området

Det er ikke første gang, at området omkring Roseland Townhomes oplever den slags kriminalitet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Indenfor de seneste to måneder er det tredje skyderi i området, hvor en teenager eller et barn er blevet dræbt. I slutningen af juni blev to 17-årige drenge skudt ved et drive-by-skyderi.

Pastoren James Armstrong i området opfordrede fredag alle medlemmer af deres samfund til at lægge pistolerne på hylden.

Efter Brandoniya Bennetts død er der blevet oprettet en GoFundMe- side, som skal være til gavn for hendes mor og bror, som hun har efterladt sig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu