Rasende kvindelig tankpasser truede benzinrøvere med bræt

28. februar 2013 10:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rasende kvindelig tankpasser truede benzinrøvere med bræt
Billede mangler

To unge mænd valgte den forkerte tankstation at stjæle fra, da de onsdag aften ville begå benzintyveri. Tankpasseren var absolut ikke med på idéen og løb efter tyvene, skriver bt.dk.

 

Efter de havde fyldt benzin i tanken på Shellstationen på Alléen i Sorø kort før klokken 20 onsdag, gjorde de sig klar til at stikke af – uden at betale.

Det opdagede den snarrådige kvindelige tankpasser, der straks løb mod de unge mænds bil. I førersædet var vinduet rullet ned, og den 38-årige tankpasser kastede overkroppen ind i bilen og gik målrettet efter at tage bilnøglerne

Men den idé var mændene ikke helt med på.

»Så begyndte de at bakke, samtidig med, at de forsøgte at slå kvinden i ansigtet,« fortæller vagtchef Søren Nielsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til bt.dk.

Kvinden blev hængende i sideruden, mens de to mænd kørte frem og tilbage. Undervejs påkørte de blandt andet en anden bil. På et tidspunkt lykkes det kvinden at få fat i rattet.

»Hun drejede på rattet, så de kørte ind i en have igennem et plankeværk, hvor de kørte fast. Der var faldet en lægte af plankeværket, så hun tog den og begyndte at slå på bilen,« fortæller vagtchefen.

De to tyve, der på det tidspunkt havde udviklet sig til røvere på grund af deres trusler mod kvinden, stoppede deres foretagende og løb væk. Kvinden alarmerede politiet, der kort efter fik anholdt de to mænd i nærheden.

»De er sigtet for stort set samtlige paragraffer i færdselsloven, straffeloven og loven om euforiserende stoffer,« siger Søren Nielsen til bt.dk. »Det var kun benzinen, de ville stjæle, men da de forsøgte at bringe det i sikkerhed ved at opføre sig skidt overfor kvinden, så blev det pludselig til røveri i stedet for tyveri,« tilføjer han.

Den 38-årige tankpasser kom efter episoden en tur på skadestuen, da hun havde ondt i det ene ben. Politiet kender ikke hendes tilstand. Søren Nielsen oplyser, at man vil indstille hende til en dusør på grund det mod, hun viste under røveriet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu