ANNONCE

Rasende mand slikkede på banks dør og håndtag

7. april 2020 10:54 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En canadisk mand var ikke helt tilfreds med sin lokale banks ændring af åbningstiderne.

Rasende mand slikkede på banks dør og håndtag
En canadisk mand blev så rasende over at blive afvist af sin bank grundet ændringer af åbningstider, at han slikkede på glasdøren og hådtaget. Foto: Bernd Hentschel/Panthermedia/Ritzau Scanpix

Det er ikke alle, der håndterer de her krisetider på fornemmeste vis. I Danmark har vi hørt om flere, der har udnyttet coronavirus til bevidst at hoste på betjente eller true andre med at smitte dem med virussen.

Det sker også uden for landets grænser. I British Columbia i Canada blev en mand så sur på sin bank, at han i raseri slikkede på hoveddørens glas og håndtag, skriver TMZ.

Manden var mødt op ved banken TD Canada Trust for at gøre et ærinde. Her blev han dog afvist, fordi banken har ændret deres åbningstider, så de favoriserer ældre borgere.

Det var han mildest talt ikke tilfreds med, og for at vise sin vrede besluttede manden, da han forlod banken, at slikke på bankens hoveddør i glas, ligesom at han også gav dørhåndtaget en god omgang savl. Det blev taget ilde op grundet bekymring for smitten med coronavirus.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu