ANNONCE

Rasende over ‘kærligt’ råd

11. april 2021 14:20 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Harry og Meghan skulle angiveligt have haft frit valg på alle hylder for en fremtidig royal karriere, men valgte stadig at trække sig

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Det er nu godt og vel et år siden, prins Harry og hertuginde Meghan valgte at trække sig fra inderkredsen i den britiske kongefamilie for i stedet at rykke over Atlanten og slå sig ned i USA.

Parret havde simpelthen fået nok af livet som kongelige. I forhold til pressen og, som det efterfølgende er kommet frem, også internt i familien.

En høj grad af frihed

De kunne ellers ifølge den royale ekspert, journalist og forfatter Andrew Morton, der blandt andet står bag biografien ‘Diana: Her True Story’, have fået det stort set som de ville.

Det fortæller han ifølge Mirror i den seneste udgave af podcasten Royally Obsessed, der er et forum med fokus på alt, der rører sig i den britiske kongefamilie.

“De havde en høj grad af frihed. De blev tilbudt ‘billetter på første klasse’ til et hvilket som helst land, de ville og kunne der fungere som ambassadører for Commonwelth. Dronningen gav dem mulighed for at vælge lige nøjagtig det, de havde lyst til,” siger han i podcasten.

Kunne fortsætte filmkarrieren

Han påstår sågar, at såfremt Meghan ikke kunne favne et liv på fuld tid med royale pligter, var dronningen indforstået med, at hun fortsatte sin karriere indenfor filmen.

“Alt var åbent for hende,” siger han.

Andrew Morgan giver også udtryk for, at parret, specielt Harry, simpelthen ikke overvejede mulighederne som de burde have gjort, inden de startede livet som fuldtids royale.

Harry misforstod sin bror

I den forbindelse kommer han ind på Williams ‘berømte’ advarsel til Harry om lige at klappe hesten, da han annoncerede sin store kærlighed til Meghan.

Han er overbevist om, at Harry misforstod hele situationen og derfor røg helt op i det røde felt.

“Jeg tror, det var ment som et kærligt råd. William vidste bedre en Harry, hvad det indebærer at blive en del af den kongelige familie. Tænk på Catherine Middleton. Hun er britisk, hun er vokset op med traditionerne og ved hvad det betyder. 

“Meghan havde ikke den viden. Hun er amerikansk og havde ingen anelse om livet i kongefamilien,” forklarer han.

Andrew Morgan mener simpelthen, at Harry skulle have optrådt mere forsigtigt og med større tålmodighed i starten af sit forhold med Meghan.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu