Rasende spansk træner: Uværdigt Wilbek

27. januar 2013 22:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rasende spansk træner: Uværdigt Wilbek
Billede mangler

Den danske landstræner udeblev fra det officielle pressemøde, og det blev mødt med fordømmelse af hans spanske kollega

 

Ulrik Wilbek valgte nemlig at udeblive fra det officielle pressemøde efter kampen, hvor han skulle have deltaget sammen med Niklas Landin som de to danske repræsentanter.

I stedet var det pressechef Finn Tage Jensen, som sad ved siden af Landin, og det fik Rivera til at spørge Finn Tage Jensen:

– Kommer Wilbek ikke?

Det svar fik Valero Rivera et nej til, hvortil han sagde:

– Det er ikke i orden.

Den danske pressechef læste et kort statement op fra Danmarks landstræner, og det gav Valero Rivera anledning til at fortsætte sin harme over Wilbek.

– Jeg er meget skuffet over, at Ulrik Wilbek ikke er her. Det her er uværdigt for den såkaldte bedste træner i verden, lød det fra en sur Rivera med henvisning til, at Ulrik Wilbek i torsdags blev hyldet som årets træner af IHF – i øvrigt på et officielt pressemøde

– Vi har tabt til Danmark fire gange, og der har jeg siddet til pressemøder med Ulrik Wilbek. Så det her er bare ikke i orden, fortsatte Rivera.

Så vidt vides er det første gang, at Ulrik Wilbek er udeblevet fra et af de officielle pressemøder, der er obligatoriske efter en VM-kamp.

Det er i skrivende stund uvist, om IHF vælger at straffe Ulrik Wilbek for at blive væk fra pressemødet, og hos DHF’s formand Per Bertelsen fik DR Sporten følgende kommentar på sagen:- Jeg har ikke været i kontakt med Ulrik på nuværende tidspunkt.

– Der er et sæt regler, der skal overholdes efter enhver kamp ved et verdensmesterskab, Det regelsæt skal vores landstræner naturligvis rette sig efter, uanset om vi har vundet eller tabt. Det er vores helt klare opfattelse, sagde Per Bertelsen, der ikke vidste meget om bevæggrundene for udeblivelsen:

– Jeg er ikke vidende om, hvorfor Ulrik ikke mødte op. Han er ikke typen, der lader andre tage skraldet (Niklas Landin og DHF-pressechef Finn Tage Jensen deltog i pressemødet, red.).

– Vi vil evaluere på dette i DHF, og hvis der er nogle ting, der ikke er i orden, tager vi en god, konstruktiv dialog om det.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu