Lauge klar for Kiel: Se hans prisskilt

28. februar 2013 14:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Lauge klar for Kiel: Se hans prisskilt
Billede mangler

Landsholdets playmaker blev torsdag eftermiddag præsenteret på et pressemøde i Kiel. Dermed er alle detaljer faldet på plads efter længere tids flirt mellem de tyske Champions League-mestre og den 21-årige danske spiller.

THW Kiel har hevet den store pung op af lommen for at købe Rasmus Lauge fri af sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg – en kontrakt, der gik indtil sommeren 2014. Det har ifølge sporten.dk’s oplysninger kostet tyskerne knap 1,5 mio. kr. at få Rasmus Lauge allerede til næste sæson, og det gør Lauge til en af de dyreste spillere, der nogensinde er hentet i den danske liga.

Bagspilleren bestod torsdag formiddag lægetjekket i Kiel og herefter blev han altså officielt præsenteret som ny spiller hos de forsvarende tyske mestre. Skiftet har længe været en offentlig hemmelighed, men Lauge er glad for, at han ikke længere behøver skjule, hvad fremtiden indebærer.

– Det er jo det ultimative at komme ned og spille i en af de største klubber i Tyskland, både på grund af selve håndboldkulturen dernede, og også fordi det er nogle af de bedste hold, der spiller i Bundesligaen. At det lige er THW Kiel, som egentlig er favoritklubben lige nu, der henvender sig, synes jeg egentlig bare er helt enormt stort. Det ser jeg bare helt vildt frem til, siger Rasmus Lauge, som bliver holdkammerat med Rene Toft Hansen i den tyske storklub.

I Bjerringbro-Silkeborg glæder direktør Frank Lajer sig også over salget, der skæpper godt i klubkassen.

– Vi er naturligvis stolte af, at det er lykkedes os Rasmus til en storklub som THW Kiel. Vi har været rigtig glade for at have Rasmus her i klubben, men det har været Rasmus’ store drøm i mange år at komme til en storklub i Bundeligaen, og når han får sådan et tilbud, har vi selvfølgelig gjort, hvad vi kunne for, at det kunne lade sig gøre, siger Frank Lajer.

Midtjyderne er umiddelbart ikke på udkig efter en erstatning for Rasmus Lauge, da de allerede mener at være dækket ind med tilgangen af den norske stjerne Kristian Kjelling, som blev præsenteret i klubben i tirsdags.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu