Rasmus Nøhr husvild: Glemte at forny lejekontrakt

1. oktober 2012 20:10 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Rasmus Nøhr husvild: Glemte at forny lejekontrakt
Billede mangler

Sangeren Rasmus Nøhr, der lige nu danser på livet løs i Vild med Dans, står uden tag over hovedet efter han glemte at forny sin lejekontrakt.

 

Rasmus Nøhr er ikke bare vild med dans – han er også husvild.

Det er sket efter han glemte at forny sin huslejekontrakt på boligen i Læderstræde, hvor han har boet i to år.

-Jeg indrømmer, at det er utjekket, men jeg har virkelig glemt alt om. at min huslejekontrakt skulle fornyes, lige indtil jeg nu har fået brevet om, at kontrakten er udløbet. Nu har jeg kastet mit nødråb ud på Facebook. Der har jeg 5000 venner, så mon ikke, at en eller andet kender nogen med en lejlighed, der kan lejes. Alt har interesse i indre by, Christianshavn og broerne i en prisklasse inden for 10-15.000 kr. per måned. siger han til eb.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu