Rasmussen har meget mere at fortælle i hollandsk retssag

7. marts 2013 19:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rasmussen har meget mere at fortælle i hollandsk retssag
Billede mangler

Michael Rasmussen var træt ovenpå en hektisk dag i retten i Holland, da sporten.dk fangede ham torsdag aften.

 

Rasmussen chokerede ved at angive den nuværende Katusha-rytter Denis Menchov som en af de holdkammerater fra Rabobank-tiden, som brugte doping.

Det kan være en bombe under Menchov og Katusha, og Menchov har også allerede været ude og kalde Rasmussens vidneudsagn for løgn.

Michael Rasmussen fortalte, at han sammen med Denis Menchov og Michael Boogerd tog til Wien for at få blodtransfusioner.

Men det kommer ikke bag på Michael Rasmussen, at Menchov allerede har været ude og afvise det hele.

– Det er jo lidt en forventet reaktion. Han har jo stadig gang i sin karriere. Han kan jo ikke indrømme det nu, mens han stadig kører, så jeg kan godt forstå, at han benægter det, selv om det er sandt, forklarer Rasmussen.

Michael Rasmussen fortæller desuden, at han slet ikke nåede at fortælle alt, hvad han ved om doping fra sin aktive karriere i retten torsdag.

– Der er jo meget mere. Det her var kun en lille del af det, jeg ved og er klar til at fortælle. Jeg var i vidneskranken i en time, og jeg brugte tre dage hos antidopingmyndighederne, så det siger jo ligesom det hele. Men det handlede primært også om whereabouts mere end om doping, så det var forståeligt nok, at jeg ikke behøvede at fortælle mere, forklarer Rasmussen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu