Rasmussen tror ikke på ren Tour

31. januar 2013 23:12 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rasmussen tror ikke på ren Tour
Billede mangler

Michael Rasmussen dopede sig fra 1998 til 2010. Men bare fordi han stoppede, skal man ikke tro, at det er tilfældet i det professionelle felt.

Når vi ser Tour-feltet i dag, er det så rent?

– Nej. Det synes jeg, ville være naivt at tro, når Fränk Schleck testede positivt i den sidste Tour. Det er beviset for, at det ikke er rent, siger Michael Rasmussen i et interview med sporten.dk.

Hans vision for indrømmelsen af dopingmisbruget og sit samarbejde med antidopingmyndigheder i Holland, USA og Danmark er klart:

– Jeg håber, at den rytter med de største naturlige gaver og største arbejdsvilje vinder løbene. Sporten har i mange år forsøgt at løse problemet, hvis man kan kalde UCIs tiltag for løsninger. Det er lykkedes meget dårligt. Det har rykket sig, når det har været fransk gendarmeri eller FBI, som har reageret, siger Michael Rasmussen, der har et klart ønske til sin fremtid som sportsdirektør.

– Jeg har ikke lyst til at drive et hold som de hold, jeg har kørt på. Det er forfærdelig stress. Det ville jeg ikke kunne være med til, siger Michael Rasmussen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu