Real blæser til angreb

4. marts 2013 20:16 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Real blæser til angreb
Billede mangler

Selvtilliden bobler hos Real Madrid, der på ingen måde er skræmte over udsigten til, at holdet er pisket til at score på Old Trafford, hvis de skal ekspederede Manchester United ud af Champions League og avancere til kvartfinalerne.

De spanske mestre hviler trygt i visheden om, at de har scoret i samtlige 15 udebanekampe i Champions League, hvor Jose Mourinho har stået i spidsen for Los Blancos. Den overbevisende statistik giver masser af optimisme til returopgøret, og den karismatiske Real Madrid-manager blæser da også til angreb fra første fløjt, efter første kamp på Santiago Bernabeu sluttede 1-1.

– Vi er nødt til at forsvare os klogt, men vi er her for at angribe, det er der ingen tvivl om. Alle er fit og klar til at spille bortset fra Iker Casillas. Vi er meget klar, og det er en skam, at vi er nødt til at vente til i morgen (tirsdag, red.) med at spille kampen, sagde Jose Mourinho på pressemødet mandag aften i Manchester, hvor han også fastslog, at der venter en kamp af de helt store mellem de to giganter.

– United er inde i en fantastisk stime og har ikke tabt i månedsvis. Vi er også inde i en god periode, men hvem ved, hvad der vil afgøre det. I morgen vil hele verden stoppe op for at se dette opgør, lød det med vanlig sans for storhed fra Mourinho.

Den store selvsikkerhed i Real Madrids lejr skyldes i høj grad, at kongeklubben har slået ærkerivalerne Barcelona to gange i løbet af den sidste uge i henholdsvis pokalturneringen og La Liga. Den vikarierende anfører Sergio Ramos lægger da heller ikke skjul på, at sejrene over Barca har givet spillertruppen et kæmpe boost inden den vitale kamp mod Manchester United.

– Vi er inde i en fantastisk tilfredsstillende periode. Men nu skal vi mere end nogensinde huske at bevare begge ben på jorden. Vi har vundet to ‘Clasicos’ i træk mod FC Barcelona, men vi har ikke opnået noget endnu, lød det fra Sergios Ramos, som tilføjede:

– En af disse sejre hjalp os i Copa del Rey-finalen (pokalfinalen, red.), mens den anden reducerede hullet op til Barcelona i ligaen til 13 point. I virkeligheden er den største fordel efter disse to sejre, at de betyder, at vi går ind til kampen mod United med en meget god moral.

Hos Manchester United har manager Sir Alex Ferguson da også stor respekt for de spanske gæster, og han har også bemærket, at Jose Mourinhos tropper i øjeblikket ser skarpere ud, end de har gjort længe.

– Begge hold er i stormform. Real har spillet to fantastiske kampe mod Barcelona, og de rammer topformen på det helt rigtige tidspunkt. Men vores form har været konstant i noget tid nu, og det får vi også brug for, at den er igen til denne kamp. Det bliver ikke meget større end denne kamp – to store klubber, to fantastiske historier, der er lagt op til, at det bliver et storslået opgør, og jeg tror ikke, at kampen vil skuffe, lød det fra Ferguson.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu