Real Madrid hårdt ramt inden Clasico

28. januar 2013 17:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Real Madrid hårdt ramt inden Clasico
Billede mangler

Fem mand fra den normale startopstilling er væk på grund af skader og karantæne, når Real Madrid tager imod Barcelona i den første af to semifinaler i den spanske pokalturnering.

 

Jose Mourinho har på forhånd fastslået, at man koncentrerer sig om Champions League og om Copa del Rey.

Målmand Iker Casillas er ude i op til tre måneder efter at være blevet opereret på grund af et knoglebrud i hånden, men den normale førstemålmand og anfører var i forvejen tvivlsom som Mourinhos førstevalg. Selvom Madrid har handlet hurtigt og hentet Diego Lopez i Sevilla som erstatning for Casillas, er det formentlig Mourinhos nye foretrukne keeper Antonio Adan, der får pladsen mod Barcelona.

Pepe er stadig væk på grund af en ankelskade, mens forsvarerne Sergio Ramos og Fabio Coentrao samt kantspilleren Angel Di Maria sidder ude med karantæne i den første af de to semifinaler.

Cristiano Ronaldo, der i weekenden scorede et nyt hattrick i 4-0 sejren over Getafe, ser frem til kampen.

– Det er en vigtig kamp, en hård kamp. Vi spiller hjemme, og det er fantastisk mulighed for være succesfulde. Vi kommer til mange adskillige spillere, nøglespillere, som er meget vigtige for truppen, men det skal ikke være en undskyldning. Vi er nødt til at spille godt, for Barca er et fantastisk hold, siger Ronaldo.

Kampen kommer netop efter et stormvejr i Real Madrid, hvor både Ike Casillas og Sergio Ramos ifølge avisen Marca vil væk, hvis ikke Mourinho er væk til sommer. Den spilles kl. 21.00 onsdag aften.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu