Real Madrid henter ny målmand

26. januar 2013 13:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Real Madrid henter ny målmand
Billede mangler

Diego Lopez er blevet hentet til Real Madrid som midlertidig afløser for skadede Iker Casillas.

 

Og ham har kongeklubben fundet hos ligarivalen Sevilla. Her har Real Madrid købt den 31-årige spanier Diego Lopez, der er vendt hjem til Real Madrid, hvor han i sin tid tørnede ud som ungdomssspiller.

– Det er en drøm for mig at vende hjem. Forhandlingerne tog fart i løbet af aftenen (fredag aften, red.), og jeg er meget glad for at komme et sted hen, som jeg betragter som mit hjem. For en ”madrilista” som mig er det det største, der kan ske i min karriere, at få lov at vende hjem til Real Madrid, siger Diego Lopez.

Den 31-årige målmand har foruden Sevilla og Real Madrid tidligere tørnet ud for Villarreal. Han har en enkelt A-landskamp på CV’et.

Iker Casillas’ operation kommer efter en periode med rygter om konflikt med træneren.

Tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu