Real knuste stædige Mallorca

16. marts 2013 21:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Real knuste stædige Mallorca
Billede mangler

Det sejrsvante hjemmehold fik et chok, da gæsternes Emilio Nsue efter kun seks minutter sparkede Mallorca foran.

Efter et kvarter svarede Gonzalo Higuain igen og alle troede, at den velkendte orden var genetableret.

Men sådan skulle det ikke gå. Ligaens nummer 18 havde mere i posen til topholdet, der måtte indkassere endnu et mål. Denne gang sat ind af Alejandro Alfaro.

Det kunne Real Madrid ikke umiddelbart svare igen på, og de resterende mere end 25 minutter af første halvleg blev spillet uden scoringer fra de hvidklædte.

Det udløste spredte piftekoncerter på Bernabeu, inden dommeren fløjtede første akt af og spillerne gik i omklædningsrummet.

Her underholdt Real-træner Mourinho formentlig sine dyre spillere med en mindre opsang.

Det lod til at have hjulpet. I hvert fald satte Real Madrid tingene noget så eftertrykkeligt på plads med fem gyldne minutter i begyndelsen af anden halvleg.

Da uret stod på 52 minutter, var det Cristiano Ronaldo der gik forrest, og bombede sit hold på rette vej med 2-2. Kort efter var Luka Modric på spil til 3-2, inden Gonzalo Higuain nettede til 4-2. Da havde stadionuret netop rundet 57 minutter.

Herefter var det ‘business as usual’ på Bernabeu, fristes man til at sige. Hjemmeholdet kørte sejren hjem på rutinen, mens Mallorca ikke trak flere kaniner op af hatten, der kunne true Mourinhos stjernespækkede mandskab.

I overtiden nåede angriberen Karim Benzema akkurat at score til resultatet, 5-2.

Dermed er Real Madrid midlertidigt kun 10 point efter førerholdet Barcelona, mens Mallorca stadig er en del af bundkampen i Primera Division.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu