Real Madrid slog Barcelona – igen

2. marts 2013 18:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Real Madrid slog Barcelona - igen
Billede mangler

Real Madrid har på fire dage slået Barcelona to gange.

Lørdag blev det til en 2-1-sejr i Primera Division, da Sergio Ramos i anden halveg blev matchvinder på et hovedstød kort før tid.

Selv om opgøret før sæsonen var kampen, begge klubber for alt i verden ville vinde, stillede Real Madrid til kamp med alle reserverne mod deres ærkerivaler.

I forhold til det foregående indbyrdes opgør fire dage forinden, da Real Madrid slog Barcelona ud af Copa del Rey-semifinalen, var store navne som Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso og Mesut Özil på bænken fra start.

Forklaringen skal findes i, at Real Madrid før kampen var 16 point efter førerholdet i Primera Division og dermed er uden reel chance for at genvinde mesterskabet. Og nok så vigtigt – på tirsdag venter returkampen mod Manchester United i Champions League.

Barcelona stillede i stærkeste opstilling – kun skadede Xavi var ude. Dermed nåede topscorer Lionel Messi at komme sig nok over sin sygdom efter pokalkampen, så han kunne få en afgørende betydning i opgøret.

Og det fik han med sin scoring til 1-1.

Inden da havde Real Madrids nye stjerne, angriberen Álvaro Morata, fået de fleste på Bernabeu til at glemme alt om de mange profiler, der var henvist til bænken af træner José Mourinho.

Efter blot seks minutter brød Sergio Ramos et Barca-angreb, så Morata fra venstre side kunne lægge et godt indlæg ind til Karim Benzema på et sølvfad – 1-0.

Kort efter meldte topscorer Lionel Messi sig så ind med sin udligning, da han scorede sit 18. El Clásico-mål.

Sergio Ramos, der var ophavsmand ved føringsmålet, var i dette tilfælde helt passiv, da Lionel Messi fik en stikning i feltet. Den argentinske dribler tog et simpelt træk forbi Ramos og lagde den nemt ind ved forreste stolpe. 

Forsvarsspilleren Ramos, der til opgøret var anfører, fik dog sin hævn mod slutningen af kampen, da han gjorde op med en kedelig anden halvleg ved at heade sit hold på 2-1. Cristiano Ronaldo kom ind efter ti minutters spil af anden halvleg, men ud over et stolpeskud fra portugiseren forblev det Sergio Ramos, som trak overskrifterne. 

I overtiden lavede Real Madrid-anføreren et benspænd på Adriano, men dommeren valgte ikke at dømme straffesparket, og i stedet gik Barcelona-spillerne amok efter sidste dommerfløjt. 

Det kostede blandt andet målmand Victor Valdes et direkte rødt for brok efter kampen.

Med 2-1-sejren er Real Madrid nu kun 13 point efter Barcelona i Primera Division.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu