Real-stjerner sværger Mourinho troskab

24. januar 2013 16:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Real-stjerner sværger Mourinho troskab
Billede mangler

Iker Casillas og Sergio Ramos afviser, ligesom Florentino Perez, at de skulle have stillet et ultimatum til Real Madrid-ledelsen.

 

De to kaptajner i Real Madrid afviser alle forlydender om, at de skulle have stillet et ultimatum til ledelsen om, at de vil forlade klubben, hvis José Mourinho fortsætter som træner. Præsident Florentino Perez gjorde det samme tidligere på dagen og får nu altså opbakning af de to hovedpersoner.

– På mødet tirsdag med klubbens præsident og direktør blev der ikke stillet noget ultimatum fra os omkring vores træner. Som kaptajner for spillertruppen er vi medlemmer af en gruppe medarbejdere, og vi afviser kategorisk brugen af vores navne omkring nogle falske informationer. Vi støtter vores træner, José Mourinho, som vi har den største respekt for.

– Til sidst vil vi sige til Real Madrids fans og medlemmer, at kun gennem sammenhold fra alle i Real Madrid kan vi, som altid, løse de udfordringer, vi støder på i løbet af en sæson, siger de to sammen i en udmelding på Real Madrids hjemmeside.

Det var den spanske avis Marca, der bragte historien til torvs i morges. Florentino Perez sagde på sit pressemøde lidt over middag i dag, at historien er total usand, og at den kun er kommet til verden for at skade klubben.

tipsbladet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu