ANNONCE

Realitystjerne får stor bøde: Mister kørekortet

24. januar 2020 15:29 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En morgen i januar blev skæbnesvanger for en tidligere Paradise Hotel-vinder.

Reality TV-programmet Paradise Hotel er kendt for sex, intriger og til dels også taktik.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men tit og ofte når stjernerne kommer hjem, så går de lidt i glemmebogen. Men der findes enkelte profiler fra hver sæson, som længe lever videre i ens bevidsthed. Tit og ofte er det vinderne eller de skæve personligheder, der står mejslet klarest i hukommelsen.

En af de person som folk måske stadig husker er Nick Zitouni, der vandt Paradise Hotel tilbage i 2008, da han var 25 år gammel. Men nu er den tidligere Paradise Hotel-vinder endt i en problematisk situation – han er nemlig blevet kendt skyldig i spirituskørsel og må vinke farvel til sit kørekort. Det skriver Se og Hør.

– Jeg synes bare, det er latterligt, for jeg har ikke kørt den bil. Jeg har hele tiden grint lidt af sagen, jeg tænkte, selvfølgelig bliver jeg frikendt, lyder det fra hovedpersonen selv til Se og Hør.

For at finde sagens start må man skrue uret tilbage til januar 2018, hvor Nick Zitouni blev stoppet med en promille på 1.44 i Studiestræde i København tidligt om morgenen.

I retten har betjente forklaret, at de har set realitydeltageren føre bilen over et kryds, inden han parkerede den. Men overfor ugebladet påstår hovedpersonen selv, at han altså ikke har kørt bilen.

Nick Zitouni har mistet kørekortet i tre, mens han skal betale en bøde på 9500 kroner, samt betale 7100 kroner for sin forsvarer.

Journalisten anbefaler

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu