Reals Ramos: Vi kan stadig vinde mesterskabet

2. marts 2013 21:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Reals Ramos: Vi kan stadig vinde mesterskabet
Billede mangler

Real Madrids sejr på 2-1 over ligarivalerne fra Barcelona reducerede samtidig afstanden mellem dem til 13 point i tabellen.

 

Selv om det stadig er et stort forspring, catalanerne har, før de sidste 12 runder i Primera Division, vil Real Madrids spanske landsholdsspiller Sergio Ramos ikke udelukke, at guldet kan ende i Madrid.

– 13 point er bedre end 16. Og så længe de ikke er matematisk mestre, er vi nødt til at kæmpe for det, siger Sergio Ramos til den spanske avis AS.

Han var selv involveret i en del dramatik på Bernabeu lørdag aften. 

Otte minutter før tid scorede han det afgørende mål, men i overtiden var han også indblandet i en situation, hvor Barcelonas Adriano appellerede for straffespark i en nærkamp.

– Jeg ved ikke, om der var kontakt. Jeg er nødt til at se episoden igen. Men jeg har hørt fra andre, at der ikke var en afgørende berøring, fortsatte Real Madrid-anføreren.

Hovedstadsklubben ser nu frem mod opgøret mod Manchester United tirsdag, når returkampen i Champions Leagues ottendelsfinale skal afgøres.

– Vi har et ønske om at få noget positivt ud af det første uafgjorte resultat, men vi har respekt for vores modstander, siger Ramos.

Første opgør mellem Real Madrid og Manchester United endte 1-1.  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu