ANNONCE

Rebildfar genkender intet

13. februar 2012 14:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Rebildfar genkender intet
Billede mangler

Den nordjyske mand, JEP, som er tiltalt for at have begået seksuelle overgreb mod ni børn, hvoraf syv er hans egne, beskriver sig selv som en kærlig far i dagens retsforløb i Aalborg.
Her er sagen imod ham begyndt i dag, mandag.
Han fortæller, at det er børnenes mor, plejefamilien og en af kommunens familierådgivere, der har fortalt løgnehistorier, og at han aldrig har slået dem.
Da kommunen i 2007 fortalte politiet om sin mistanke om misbrug, mener han samtidig, at det var falsk anmeldelse. Det skriver eb.dk
“De var trygge ved mig, i de år hvor vi boede sammen. De kunne altid komme til mig, hvis der var noget, sagde han i retten.
JEP, som er blevet landskendt under navnet “Rebildfaren” er tiltalt for groft seksuelt misbrug, som skulle have stået på siden 1994. En af døtrene, som nu er 15 år, fremstår som sagens mest udsatte offer.
“Jeg har siden, jeg var fem år gammel lidt under dine syge sexlyster,” skriver hun i en af de dansk stile, hvori hun beskriver forbrydelserne.
Ifølge anklageskriftet er hun blandt andet “blevet hængt op med benene mod loftet, mens han tiltvang sig samleje med hende.”
Kilde: eb.dk

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu