ANNONCE

Reddede fireårig fra druknedøden: -Det er vi meget stolte af

29. oktober 2018 16:18 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Den 56-årige tekniker Thomas Soltau fra Hvidbjerg Strand Camping reddede en fireårig pige fra at drukne i en svømmepøl fredag.

En snarrådig medarbejder hos Hvidbjerg Strand Camping i Blåvand på den jyske vestkyst blev dagens mand i skysovs, da han fredag reddede en fireårig piges liv.

Medarbejderen, 56-årige Thomas Soltau, er ansat som tekniker i feriecentret. Og da uheldet var ude smed han alt, hvad han havde i hænderne og kom den livløse fireårige til undsætning, efter hun havde været ved at drukne i en svømmepøl.

Thomas Soltau har tidligere arbejdet som livredder, og havde tidligere på året gennemgået Hvidbjerg Strand Campings årlige førstehjælpskursus, og det glæder direktør Steen Slaikjær, at hans medarbejder reagerede prompte:

– Det er rigtigt flot, og vi er meget stolte af, at han har reageret så fornuftigt. Det er virkelig rart at se, at de her situationer vi træner indimellem, de fungerer i virkeligheden, for det er altid vanskeligt at vide, hvordan man reagerer i virkeligheden – og Thomas reagerede roligt og fornuftigt, siger direktør Steen Slaikjær til Newsbreak.dk.

Familie ved godt mod

På trods af den voldsomme hændelse, der indtraf efter at den fireårige pige i et kort øjeblik havde været uden opsyn, er det i dag en familie ved godt mod, fortæller Steen Slaikjær.

– De har sendt os nogle billeder her til morgen, hvor pigen sidder og leger og har det godt – men det har helt sikkert været en voldsom oplevelse for dem allesammen, siger Steen Slaikjær.

Syd- og Sønderjyllands Politi har derudover indstillet den heltemodige ansatte til en dusør, har de tidligere oplyst på Twitter:

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu