Reddere i tårer over schwezisk ulykke

14. marts 2012 10:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Reddere i tårer over schwezisk ulykke
Billede mangler

Da redningsarbejderne fra Valais i nat ankom til tunnelen på motorvej A9 ved Siders, blev de mødt af det forfærdelige syn af en forulykket bus med mange dræbte.
Efter flere timers redningsarbejde står det klart, at 22 børn og seks voksne er døde efter busulykken, og 24 børn er hårdt kvæstet. De fleste børn er blot 12 år gamle.
“Redningsarbejderne er rystede af, hvad der er sket,” siger den medicinske direktør for redningsindsatsen i Schweiz Jean-Pierre Deslarzes ifølge det schweiziske medie blick.ch.
Det er de mange sårede og dræbte børn, der rører de hårdføre reddere. Flere af dem havde svært ved at holde tårerne tilbage ved ulykkesstedet, sagde Deslarzes.
Indtil videre er det meget tvivlsomt, hvad der præcist er sket. Men ifølge en BBC-reporter har bussen angiveligt ramt siden af tunnelen i høj fart, drejet rundt og så haft en frontal kollision med betonvæggen i den ellers brede tobane-tunnel.
Ingen andre køretøjer var involveret i ulykken.
Angiveligt har sikkerhedsselerne i bussen været i orden, og bussen var af nyere dato, hvorfor man heller ikke på nuværende tidspunkt kan finde svaret på den fatale udgang af ulykken der. Der var to buschauffører ombord i bussen. Begge disse blev dræbt.
Kilde: blick.ch

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu