Reddet af forbipasserende: Nu er 72-årig kvinde død

12. februar 2020 21:28 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 72-årig kvinde blev mandag aften reddet op af havnebassinet ved Aarhus Ø. Natten til onsdag er hun død.

En 72-årig kvinde er død. Hun blev mandag aften reddet af nogle forbipasserende efter, hun var faldet i vandet ved Aarhus Ø. Siden var hendes tilstand kritisk, man Aarhus Stiftstidende skriver onsdag aften, at kvinden er død.

Vagtchef Rene Ludvig bekræfter over for Newsbreak.dk, at det er tilfældet. Han siger desuden, at det endnu er uvist, hvordan kvinden havnede i vandet.

– Det ligger fast, at der ikke er sket noget kriminelt. Det er faktisk det eneste, jeg kan sige. Alt andet vil være gisninger, siger han til Newsbreak.dk.

Således ved politiet heller ikke præcis, hvornår kvinden faldt i vandet mandag aften. Da hun ikke omkom i ulykken blev der naturligt nok ikke foretaget ligsyn, så politiet har ikke nogle umiddelbare muligheder for at fastslå ulykkestidspunkt.

Tirsdag morgen fortalte kommunikationskonsulent ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til Newsbreak.dk, at det var en 72-årig kvinde, der blev fundet livløs i vandet.

– Hun blev reddet op af en forbipasserende, sagde Jakob Christiansen. Kvinden blev efterfølgende indlagt på Aarhus Universitetshospital i Skejby i kritisk tilstand. En tilstand der var uændret, til kvinden altså døde natten til onsdag.

Rene Ludvig siger onsdag, at alle, der eventuelt ved eller har set noget i relation til ulykken, meget gerne må henvende sig til politiet på telefonnummer 114.

– Vi hører altid gerne fra borgere og tager imod alt, der kan bruges, siger han.

Kvindens pårørende er underrettet. Ulykken skete i nærheden af det ikoniske byggeri Isbjerget på Aarhus’ nyeste bydel Aarhus Ø, der er en udstykning af et gammelt havneområde.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu