Regin vendte tilbage i triumf

26. februar 2013 18:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Regin vendte tilbage i triumf
Billede mangler

Peter Regin gjorde et opsigtsvækkende comeback for Ottawa Senators i topkampen mod Montreal Canadiens efter syv kampe udenfor med en skade i brystet.

 

Den danske center spillede en stor kamp for øjnene af 19.218 tilskuere på hjemmebanen Scotiabank Place. Han blev matchvinder i 2-1 sejren på straffeslag og kåret som 2nd Star. Men optakten til hans tilbagevenden hos Senators var lige så bemærkelsesværdig.

Coach Paul MacLean havde mandag morgen meddelt, at der ikke ville ske ændringer i Senators lineup, men tog alligevel Peter Regin med som en sidste øjebliks tilføjelse.

– Peter kom ind på mit kontor og meddelte, at han var klar og ønskede at spille. Han er en veteranspiller, og når han kommer og fortæller dig det, må man respektere det, siger Paul MacLean.

Det var en glad Peter Regin, som efter sejren fortalte pressen, at han fysisk er klar igen efter sin skade.

– Det var dejligt at kunne hjælpe holdet og se pucken i nettet. Jeg har skøjtet godt den sidste uge og følt mig godt tilpas. Det var sjovt at slå Montreal her på vores hjemmebane, siger han.

Peter Regin fik 14.18 minutter på isen, mens Lars Eller spillede 16.51 for Montreal Canadiens.

Det var Ottawa Senators’ femte hjemmebanesejr i træk, og holdet er med 26 point kun ét point efter topholdet i Eastern Conference, Montreal Canadiens.

Dallas Stars uden Philip Larsen tabte 4-5 i overtid i Nashville. Den danske back fik en mindre hjernerystelse i et sammenstød med banden i tredje periode i 3-1 sejren i lørdags over San Jose Sharks.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu