ANNONCE

Regn på vej til dele af Danmark: Her rammer det

6. marts 2021 07:57 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Efter dagevis med masser af sol, bliver lørdagens vejr en mere blandet fornøjelse, oplyser DMI

Det danske vejr har de seneste dage budt på forårsfornemmelser med høj sol flere steder i landet.

Det vejrbillede ser dog ud til at ændre sig lørdag.

Selvom flere egne i landet vil få solen at se i løbet af dagen, bliver det dog langt fra lige så solrigt som de seneste dage, oplyser vagthavende meteorolog ved DMI, Martin Lindberg, til Newsbreak.dk.

– Vi får flere skyer end de seneste dage. Her til morgen ligger der et større område med skyer over Fyn, det vestlige Sjælland og Kattegat, og i løbet af dagen vil der komme flere skyer rundt om i landet. Det klarer ikke helt op i dag, siger Martin Lindberg.

Det vil endda regne i den sydvestlige del af landet, oplyser meteorologen.

– Der kommer enkelte regnbyger til den vestlige og sydvestlige del af Jylland. Det drejer sig om enkelte småbyger, siger Martin Lindberg.

Stærk blæst

Også vinden bliver en anelse kraftigere end de seneste dage, og vindstyrken kommer til at blive jævn til hård – dog kan der ved kysterne komme op til kuling.

Sammenholdt med en temperatur, der maksimalt sniger sig op på omkring 6 grader, bliver det ikke en dag, der inviterer til udendørsaktiviteter.

– Vi kommer kun op på de her 3 til 6 grader, og når der både er vind og fugt i luften, vil det føles koldt, siger Martin Lindberg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu