Trods rødt kort: DK regner med brutal kroat

24. januar 2013 13:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Trods rødt kort: DK regner med brutal kroat
Arkivfoto: Facebook.
Håndbold

Arkivfoto: Facebook.

Kroatiens Drago Vukovic fik et direkte rødt kort efter blot 47 sekunders spil af kroaternes kvartfinale mod Frankrig.

 

Men trods diskvalifikationen, der kom efter, at han med et voldsomt halsgreb flåede franske Xavier Barachet i gulvet, tyder alt på, at Vukovic er med, når Danmark fredag aften møder kroaterne.

I international håndbold er det – modsat den danske liga – meget sjældent, at et rødt kort udløser karantæne.

De danske spillere regner da også med, at Drago Vukovic, der spiller en vigtig rolle i specielt det kroatiske forsvar, igen er klar til at dele øretæver ud i semifinalebraget.

– Jeg kan ikke forestille mig, at han får karantæne. Specielt ikke, når det sker så tidligt i kampen. Så har han jo nærmest siddet en kamp over, siger Rasmus Lauge, der ikke selv har set episoden, og tilføjer:

– Nogle gange selv om man får rødt kort til sidst i kampen, så får man heller ikke karantæne. Det er et eller andet sted også fint nok, lyder det fra Rasmus Lauge.

Heller ikke Kasper Søndergaard tror på, at Vukovic bliver forhindret i at spille semifinalen mod Danmark.

– Selvfølgelig er han med, han skal da heller ikke have karantæne. Nu har jeg godt nok ikke set episoden, men medmindre det er helt voldsomt, så synes jeg ikke, han skal have karantæne. Vi vil også hellere slå et Kroatien i stærkeste opstilling, lyder det fra Søndergaard.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu