ANNONCE

“Rejs dig op, din fucking homo”

6. oktober 2020 19:52 | Af: Ritzau Fokus

André Riel undskylder for, at han kaldte Sønderjyske-spiller for "fucking homo" i søndagens superligakamp.

André Riel blev udvist i slutminutterne af superligakampen mellem Lyngby og Sønderjyske. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Lyngby-spilleren André Riel kom med et homofobisk udbrud mod en spiller fra Sønderjyske i de to holds kamp i Superligaen søndag.

Det erkender han over for DR Sporten og har også gjort det i en redegørelse, som klubben har sendt til Dansk Boldspil-Union (DBU) om episoden.

Da Sønderjyskes Stefan Gartenmann lå på græsset sent i søndagens opgør, råbte André Riel: “Rejs dig op, din fucking homo”.

Episoden udspillede sig lige foran dommer Jakob Kehlet, der med det samme viste Lyngby-angriberen det røde kort.

30-årige Riel undskylder for udbruddet.

– Derfor er det vigtigt for mig at erkende og undskylde mit udråb – også over for klubben, klubbens fans, sponsorer, mine holdkammerater, Sønderjyske og alle andre.

– Jeg har intet imod homoseksuelle og støtter sammen med resten af dansk fodbold op om de kampagner og tiltag, der bliver lavet for at støtte homoseksuelles rettigheder, siger André Riel ifølge DR Sporten.

Det er endnu uvist, hvilket efterspil episoden får. Fodboldens Disciplinærinstans skal vurdere, hvor lang straffen til Riel skal være.

/ritzau/

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu