ANNONCE

Rejseforsikring: Fidus snyder danske rejsekunder

17. november 2011 09:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Rejseforsikring: Fidus snyder danske rejsekunder
Billede mangler

Tusindvis af kunder hos Europæiske Rejseforsikring risikerer at blive snydt, hvis de betaler det girokort på 180 kroner, som i disse dage dumper ind ad brevsprækken.
Regningen er nemlig en vaske ægte forsikringsfidus, der ifølge Forbrugerrådet er vildledende, aggressiv og udspekuleret.
For regningen er i virkeligheden en salgsfidus, der ifølge Forbrugerrådet er vildledende, aggressiv og udspekuleret.
På girokortet står blandt andet, at der et tale om en rejseforsikring, hvilket nogle kunder kan tro, at de så betaler for. Men det er det ikke. Det er i stedet en afbestillingsforsikring – som man uden problemer kan undlade at betale. Forsikringen dækker nemlig kun nogle rejseudgifter, hvis man mod forventning bliver fyret eller på anden måde kommer galt af sted.
– Når selskabet fremsender en faktura, tror folk, de skal betale. Det er klart vildledende markedsføring, for selskabet giver indtryk af, at man allerede har bestilt produktet, siger jurist i Forbrugerrådet Mads Mølgaard Braüner til Ritzau.
Vil ikke oplyse antal
Europæiske Rejseforsikring vil ikke oplyse hvor mange breve, der har sendt ud. Heller ikke hvor mange,d er indtil videre har valgt at betale girokortet. Men til Ritzau siger kundechef Bjørn Bech Andersen følgende:
– Brevet er selvfølgelig ikke udsendt for at sælge folk noget, de ikke ved, de køber.
Ifølge Bjørn Bech Andersen står det meget tydeligt, at der er tale om et tilbud på en årsafbestillingsforsikring.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu