ANNONCE

Udenrigsministeriet udvider rejsevejledning med 37 nye lande

12. juni 2018 20:46 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Rejsende kan nu få information om flere lande fra Udenrigsministeriet.

En rejsevejledning fra Udenrigsministeriet kan være en god ide at holde sig opdateret med, inden kursen sætte mod årets feriedestination.

Nu er en del destinationer, hvor danskerne ynder at tage hen, kommet på listen.

De lande – plus alle de ‘gamle’ – kan du se i galleriet over artiklen. Og på den måde finde ud af, om det land, du skal til i år, er på den.

Det kan være en rigtig god ide.

Udenrigsministeriet udvider antallet af rejsevejledninger med 37 helt nye, som for første gang omfatter lande i Europa samt USA, Canada, Japan og Australien. Det oplyser Udenrigsministeriet i en pressemeddelelse.

Rejsevejledning fra Udenrigsministeriet er nyttig læsning

Samtidig re-lancerer ministeriet app’en ”Rejseklar”, der samler ministeriets tilbud og gode råd til danske rejsende.

– Jeg er glad for den tillid, der er til vores rejsevejledninger. Den skal vi gøre os fortjent til. Med 37 nye rejsevejledninger har vi nu en rejsevejledning for alle lande, hvor der er en dansk ambassade. Samtidig har vi gjort dem lettere at forstå. Vi har eksempelvis tilføjet farver, som gør det meget tydeligt, hvordan sikkerhedsrisikoen kan variere i forskellige dele af et land, siger René Dinesen, centerchef for Borgerservice og Kommunikation.

Rejsevejledning fra Udenrigsministeriet findes på hjemmeside

Rejsevejledningerne kan findes på hjemmesiden www.um.dk eller læses i app’en ”Rejseklar”.

App’en findes til smartphones og kan hentes gratis i App Store eller Google Play.

Hvis man vil på Danskerlisten, men ikke har mulighed for at tilmelde sig via app’en, så kan man tilmelde sig via nettet på danskerlisten.um.dk.

– Vores målsætning er klar og tydelig information, som er let at finde og i et format, som folk kender. For os, som leverer rådgivning til folk på farten, er det vigtigt at bruge teknologiens muligheder til at levere bedre borgerservice, siger René Dinesen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu