ANNONCE

Rengøringshelvede: Sådan får du tæpperne rene

19. januar 2020 15:51 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Dine tæpper samler både støv og pletter, men at komme af med dem er ganske svært, hvis man ikke håndterer det korrekt.

Tæpper. De kan dække over grimme gulve, være en måde at få farve ind i hjemmet på, men samtidig er de også en af de ting, der samler allermest støv og kan være sværest at rengøre.

Artiklen fortsætter under videoen.

Mange tror, at støvsugeren er miraklet over alle mirakler, når det kommer til at holde tæpperne rene, men sådan er det altså ikke. Det skriver Good Housekeeping, der har taget et nærgående kig på, hvordan man renser støvmagneten bedst og mest effektivt.

For mens støvet blot er det første og mest simple problem, så er der nok andre, der får det til at risle koldt ned ad ryggen på enhver tæppe ejer: kaffepletter, vinpletter og mudrede fodspor er ting, der er svære at undgå, men uanset hvor meget forudgående arbejde, som du laver, så kan det være svært at undgå.

Men hvor de fleste måske vil panikke over, hvordan man spiller af med pletterne – og om det overhovedet er muligt. Ja, så kan vi berolige dig med, at det rent faktisk er muligt. Og det er endda meget nemmere end du tror.

Skal du gøre gulvtæppet rent, så er gode råd måske dyre – og det nemmeste synes at være en tur forbi den professionelle tæpperenser, men en række simple tips og tricks kan faktisk gøre dine tæpperengøring ganske simpel og voldsom effektiv.

I galleriet øverst findes en række tips og tricks til, hvordan du gør tæppet rent.

Kilder: Good Housekeeping, Idényt og Garant.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu