Ribery: Guardiola kan gøre store ting

30. januar 2013 09:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ribery: Guardiola kan gøre store ting
Billede mangler

Franck Ribery er blandt de største profiler hos FC Bayern München, men om en håndfuld måneder er den plads forduftet fuldstændig. Der er nemlig en ny sherif i München, og han hedder Pep Guardiola.

Ribery glæder sig dog til at Guardiola skal begynde sin tid hos Bayern.

– Jeg har talt med Abidal om Guardiola. Han er en fantastisk træner, som vi har set i Barcelona. Jeg tror, vi kan udrette noget med ham. Vi kan udrette noget stort, fortæller Ribery til radiostationen RMC, og fortsætter:

– Han (Guardiola, red.) kender klubben, han har trænet her. Han er god til at håndtere forskellige spillere, siger den franske landsholdsspiller.

Ribery har selv haft en turbulent tid i München, men på trods af både op- og nedture kan 29-årige Ribery godt se sig selv afslutte karrieren hos den tyske mastodont.

– For tre år siden fulgte alle klubberne mig, United, Real Madrid og Chelsea. Det var smigrende, men jeg tror, det var den rigtige beslutning at blive. Jeg er begyndt at overveje, om jeg skal trække mig tilbage her, det kunne jeg godt forestille mig, lyder det fra Ribery.

Bayern og Ribery fører Bundesligaen med 11 point til Leverkusen.tipsbladet.dk 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu