ANNONCE

Rige nordmænd: Fattige svenskere får rabat

9. januar 2012 14:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Rige nordmænd: Fattige svenskere får rabat
Billede mangler

Oliemilliarderne er ved at stige dem til hovedet deroppe i de norske fjelde.
Det erfrarer den 61-årige svenske lastbilchauffør Ulf Anders Andersson, efter at han i marts sidste år fik en bøde på motorvej E18 i Norge for at køre med for dårlige bremser på sin anhænger, skriver vg.no.
Han protesterede og nægtede at betale bøden uden at blive hørt.
Og pludselig kom der et brev fra politiet, hvor bøden var blevet nedsat med følgende begrundelse:
“Imidlertid har jeg af hensyn til, at du ikke er norsk statsborger, besluttet at halvere bøden sådan, at der tages mere hensyn til dit indtægtsniveau.”
Det bør nævnes, at Ulf Anders Andersson arbejder i Norge og får norsk løn. Alligevel blev der altså uddelt almisser til den stakkels svensker.
Konfronteret med oplysningerne bryder den svenske journalist på Aftonbladet Fredrik Virtanen ud i et grin, da vg.no kontakter ham for en kommentar.
“Nej, det har jeg ikke hørt om før. Men vi svenskere har i mange år haft en foragt for Norge, på et humoristisk plan. Det er jo et svinerigt land – til glæde for Norge, deprimerende for Sverige,” siger Fredrik Virtanen til vg.no.
Norske Statoil har netop fundet nye olielommer med anslået 4-600 millioner tønder olie, der har en samlet værdi på 250-370 milliarder danske kroner med de aktuelle oliepriser.
Kilde: vg.no

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu