Rigmand kan ikke redde Brøndby fra konkurs

1. februar 2013 12:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rigmand kan ikke redde Brøndby fra konkurs
Brøndby hentede søndag den første Superligasejr - det skete mod OB. Arkivfoto.

Han har længe rumsteret i kulissen som en mulig redningsplanke for den konkurstruede Superliga-klub Brøndby.

 

Men selv om rigmanden Thomas Rasmussen ser positivt på at hjælpe Brøndby økonomisk, så rækker hans millioner slet ikke til at redde klubben alene.

Læs også: Forhandlinger brudt sammen i Brøndby

– Hvis de (Brøndby, red.) står og mangler penge til at få enderne til at hænge sammen, vil jeg tro, at de ringer igen. Det kan også være, de har fundet andre. Det ved jeg ikke. Vi vil låne ud til helt almindelige bankrenter. Det er et helt almindeligt lån. Det har ikke noget med aktieemissionen eller noget at gøre. Det er for at give en hjælpende hånd ved at yde et lån for en kortere periode. Det er kun den korte bane, vi kigger på her. På den lange bane er vi slet ikke inde over, siger han til TV2 Sporten.

Læs også: HK truer BIF med konkurs

Umiddelbart afhænger Brøndbys videre skæbne af, om klubben kan blive enige med Spillerforeningen om en afdragsordning i den såkaldte feriepengesag. Her blev Brøndby i efteråret 2012 dømt til at efterbetale omkring 31 millioner kroner til nuværende og tidligere spillere i feriepenge og pension.

Læs også: BIF afviser historie om aftale

Men her vil et lån fra Thomas Rasmussen på ingen måde række.

– Nej, ikke i forhold til Spillerforeningen. Men i forhold til at nå hen til deres aktieemission, så fansene også har en klub, når sæsonen går i gang. Men nøglen til at nå i mål ligger mellem Brøndby og Spillerforeningen. Vores lille lån kan hverken rykke et komma eller noget. Det er slet ikke i den størrelsesorden. Det er bare en lille brik ud af mange små, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu